Administratie service

papierchaosAdministratie service

Veel mensen hebben last van een dichtslibbende administratie omdat zij tot in lengte van dagen papieren bewaren. De oorzaak hiervan is dat mensen er niet zeker van zijn of papieren weggegooid mogen worden. Ook worden vaak ongelezen kranten en tijdschriften bewaard, zodat er zich steeds meer stapels papier in huis bevinden waar men geen afscheid van kan of wil nemen.
Dit leidt vaak tot een gebrek aan overzicht waardoor 
mensen uiteindelijk de weg kwijt raken in hun eigen administratie omdat zij hun ècht belangrijke papieren niet meer goed  terug kunnen vinden.

Ervaring leert dat het dan werkt om een buitenstaander inzage te geven in de eigen administratie. Papieren kunnen dan worden uitgezocht en het opbergsysteem wordt besproken en waar nodig aangepast. Zo kan een administratie in korte tijd volledig opgeschoond worden en komt er weer een hanteerbaar systeem voor in de plaats.

Via Verspoor kan voor u tijdens een éénmalig bezoek uw administratie “scannen” en starten met ordenen. Papieren die weg mogen en die gevoelige informatie bevatten, kunnen worden  vernietigd met een mobiele papierversnipperaar en bij grote hoeveelheden papier, bijvoorbeeld een archief of boeken, kan een professioneel bedrijf voor papiervernietiging bij u thuis langs komen en alle papieren ter plekke vernietigen.
U ontvangt daarvoor meteen een certificaat van vernietiging.

De kosten voor deze administratie-service bedragen € 75,00 per uur met een minimum van 2 uur.