Via Verspoor

Via Verspoor®Marleen Verspoor

Via Verspoor® is in 2004 opgericht door Marleen Verspoor met als doel nabestaanden praktische en discrete ondersteuning te bieden bij de boedel-afwikkeling van een dierbare. Hieruit is het idee van het Nalatenschapsdossier ontstaan. Dit idee is uitgewerkt en ontwikkeld tot een uitgebreid softwareprogramma met een grote database.

Sindsdien biedt Via Verspoor® als eerste bedrijf in Nederland het samenstellen van het Nalatenschapsdossier aan. Het doel van de onderneming is om een bijdrage te leveren aan de bewustmaking van mensen om  hun eigen leven goed te (laten) organiseren en daardoor goed gerust achter te laten.

Omdat er regelmatig conflicten voorkomen bij de afwikkeling van een nalatenschap, is mediation, specifiek voor erfeniskwesties, toegevoegd aan de dienstverlening.

Marleen Verspoor heeft een uitgebreide para-medische achtergrond, is professional organizer, coach, mediator en bewindvoerder. Zij volgde de leergang Bewindvoering en de leergang Executele bij de NOVEX, de Nederlandse Organisatie voor Executeurs. Zij is inzetbaar als (levens-)executeur,  beschermingsbewindvoerder èn als adviseur, coördinator of volmachthouder bij nalatenschappen.

De kernwaarden van Via Verspoor:
Empatisch, discreet, zorgvuldig en betrokken.